Bugatti Chiron 2016 1:43

Gyártó: DeAgostini
Elérhetőség: Raktáron
A termék Önnél van: 2024. október 22.

Bugatti Chiron egy 1:43 méretarányú modell autó mely fémből és műanyagból készült reszletes kidolgozással gyűjtők számára. Fém modell autóink egy valós jármű kicsinyített másai. Széles választékban kaphatók különböző típusok és márkák.

Az autó modellek többsége fémből készül. A legtöbb kiemelkedően részletes kívül belül például a fényezés, karosszéria formája, ablakok és kerekek..

Kiváló ajándék lehet annak aki gyűjti a modell autókat.

Kívánságlistára teszem
Szín
Kék
4.990 Ft
Bugatti Chiron 2016 1:43
4.990 Ft

Leírás

A DeAugustini-t a 20. század közepén alapították Olaszországban és ez a cég tulajdonképpen egy kiadó vállalt volt. 1990-es években új területbe kezdtek bele és ez a modellautók gyártását jelenti.

Az eredeti ötlet ami a mai napig van hogy ujságokhoz készítenek modelleket és havonta új modellt raknak az újságok mellé. Annyira népszerűek lettek hogy ujságtól függetlenűl is készítettek modelleket. Például ilyen volt a Jaguar E-Type, Porsche 911, Lamborghini Miura illetve a Ferrari F40 is. A modell autók után gyártottak motorokat,kamionokat és buszokat is.

A DeAugustini ma az egyik vezető modellautó gyártó kevesen vannak akik nem ismerik valamelyik modellt amit ne ők gyártottak volna mint pl. a nagy sikerű busz sorozatukból az ikarusok azon belül pedig az Ikarus 260 illetve Ikarus 280.

Paraméterek

Méretarány 1:43
Anyag Fém és műanyag
Típus Modellautó
Modell minőség Igen
Ajánlott korosztály Gyűjtőknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!